Welkom , login of registreer
 
Billetjes Bloot spel 
artikelcode: ATA-440
 
Een variant op het Billen Bloot Spel. Spannende, slome en andere filosofische vragen om elkaar te plagen en tot denken uit te dagen, geschikt voor kritische kinderen en andere mensen.

Vind je kinderen leuker dan grote mensen?
Vind je jezelf eigenwijs?
Ben je een snoepkont?
Vind je het goed als kinderen gehoorzaam zijn?
Zou je beroemd willen zijn?
Zou je het leuk vinden als iedereen deed wat jij zei?
Denk je dat de waarheid bestaat?
Vind je dat je een opvoeding nodig hebt?

Tachtig vragen om elkaar  te plagen en tot denken uit te dagen, om met elkaar van gedachten te wisselen, em om van elkaar te leren, trek een vraagkaart en begin daarmee een gesprek. Of speel om de punten en gebruik de antwoordkaarten. Wat gaan de anderen zeggen? en hoe beantwoord je zelf de vragen die hierboven staan, met ja of nee, of toch maar met... tja?

(voor knderen vanaf ongeveer zeven jaar.)
 
Een variant op het Billen Bloot Spel. Spannende, slome en filosofische vragen, geschikt voor kritische kinderen en andere mensen, doosje 9x12 cm, 80 vraagkaarten, plus 6 blanco kaarten voor eigen vragen, 22 antwoordkaarten ('ja', 'nee', 'tja' en 'elk antwoord is goed') en 2 kaarten met uitleg van speelmogelijkheden.


  
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,95
Aantal: Bestellen
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.