Welkom , login of registreer
 
Autisme complimentenspel.
Het Complimentenspel voor kinderen met autisme bevat 80 kaartjes met Unieke Complimenten. Dit spel helpt ouders, leerkrachten, begeleiders en kinderen om te kijken naar de positieve kanten van kinderen met autisme.

Kinderen met autisme hebben mooie eigenschappen en kwaliteiten welke benadrukt worden door deze complimenten. Het doel van dit spel is dat deze kinderen op een speelse en ontspannen manier voelen en ervaren dat zij helemaal goed zijn zoals zij zijn. In onze maatschappij ervaren veel kinderen met autisme extra uitdagingen. Dit spel bevat daarom tevens complimenten gericht op de inzet om vaardigheden te leren. Elk compliment is een positief teken van aandacht, erkenning en bevestiging. Op een simpele en effectieve manier zorg je ervoor dat een kind zich gezien en gewaardeerd voelt. Het Complimentenspel zorgt voor plezier, positiviteit en zelfvertrouwen. Een doosje vol liefde en positiviteit.
Specificaties:
Aantal onderdelen: 80. 
Speeltijd min: 20 minuten.
Speeltijd max: 30 minuten.
Aantal spelers min:1. 
Aantal spelers max: 30. 
Leeftijd min:8. 
Leeftijd max:99. 
Talen: Nederlands. 
Merk: complimentenspel. 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 21,95
Aantal: Bestellen
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.